onsdag 25. februar 2009

Vaskerom og permittering

Nå har det gått ei stund siden sist blogginnlegg. Har hatt litt datatrøbbel - har ikke fått til å legge ut nye innlegg eller kommentere på blogspot. Vet ikke hva som var galt, men nå er det visst i orden igjen..

Bilde fra LA-times
Lykkemannen har fått beskjed om at han (og avdelingen hans) er permittert tre dager i uka fra uke 11. Det betyr litt dårligere økonomi, men vi skal nok greie det fint. Det positive er at vi får mer tid sammen, og vi får tid til å pusse opp vaskerommet (selv om jeg gjør mesteparten av jobben her), og forhåpentligvis også kjøkkenet, men det får vi se an. Det koster tross alt en del å pusse opp kjøkkenet.

Bilde fra Hampton design
Jeg har begynt oppussing av vaskerommet nå. Har planene sånn passelig i orden, men tar noen ting på sparket underveis. Foreløpig har jeg malt inni skapene og begynt å male noen gamle arkivskuffer som skal stå under vaskemasking og tørketrommel. Skal bli godt å få dem opp fra gulvet. Fargen på vegger og skap blir latte. Hvitt sier Lykkemannen.

Bilde fra Hampton design
Jeg har ikke funnet ut hva slags belysning jeg skal velge enda. Er det noen som har gode forslag til belysning på vaskerom? Jeg skal ha ei lampe i taket, og ei på veggen, over en benk.

Forslag mottas med takk :)

5 kommentarer:

 1. Hei takk for koselig hilsen hos meg ;O)
  Bare koselig at du linker meg !
  Gjør det samme jeg også.
  Veldig koselig blogg har du.
  Så flotte kort du lager!
  Artig opplevelse å møte på en sølvrev da!
  Rett forbi kjøkkenvinduene våre har 3 rådyr et fast tråkk.
  Ser de flere ganger i uken!
  Synes det er så koselig!

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Tapeten er fra Borås Tapeter, den heter Etage nr. 2157... Hvor du får tak i den vet jeg ikke (ikke annet enn butikken jeg kjøpte den i på Elverum), men tipper de fleste tapetbutikker kan skaffe. :)

  Lykke til med vaskerom!! :)

  Her er det også permitteringer på trappene, jeg blir det og mulig mannen også. Så da får jeg innføre kjøpestopp. ;)

  SvarSlett
 3. For noen flotte bilder av vaskerom, faktisk de flotteste vaskerommene jeg noen gang har sett!! Håper du viser bilder når ditt er ferdig, er alt for lite bilder av vaskerom i interiørverdenen hos oss bloggere! :) Ha en super kveld! :)

  SvarSlett
 4. skulle til å skrive HOLYMOLY for et fint vaskerom du har,,, hihi, men så så jeg at det var et lånt bilde,
  men ingen grunn til å tro at ditt ikkeblir like bra;)
  desverre ingen tips i forbindelse med lys, men kan bare si at nytt vaskerom funker bra, man får litt mer lyst å vaske klær,
  ha en finfin ukeslutt

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig hilsen. Det var noen inspirerende bilder du viser oss. Jøss, tenk å ha det slik !? Lykke til med oppussing : )

  SvarSlett