torsdag 30. april 2009

Jeg beklager!

Jeg beklager virkelig at det ikke har kommet noen nye innlegg på lenge, men her går det rett og slett i ett for tiden. Vi har vært syke, og så har det vært påskeferie, og så har det vært masse på skolen, og så døde bestemor, og så, og så... Jeg har rett og slett ikke hatt tid og overskudd til å blogge. Jeg har vært innom og kikket på andres blogger innimellom, men det har blitt lite kommentering. Igjen, jeg beklager!
Jeg har hatt noen år fri fra skolen, og i år tar jeg opp siste året på videregående. Det betyr at jeg er russ i år, og russetiden begynner i kveld, så jeg kan ikke love det helt store fra denne kanten med det første heller, men jeg håper dere er overbærende med meg.

Uansett er våren og sommeren på gang. I dag er det sytten grader her, og strålende sol, og med en Lillelykke som elsker å være ute, er det ikke datatiden som blir prioritert.
Vaskerommet er enda ikke ferdig, men vi begynner å se enden på det nå. Men med finværsdagen blir alt av innearbeid nedprioritert - vi er ute i stedet!
Bildene er fra påskeferien, som dere ser - Lillelykke er i sitt ess når hun er ute :)
Håper alle har en flott vår, og koser seg like mye som vi gjør i sola!


3 kommentarer:

 1. Heisann! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Så god datter du hadde! Stilig med solbriller:) Ikke alltid lett å skrive på bloggen:) Noen ganger strekker ikke tiden til her heller og andre ganger har jeg rett og slett ikke lyst til å blogge...men men...Beste hilsen fra Charlotte

  SvarSlett
 2. Men disse bildene var i alle fall utrolig nydelige av et vakkert lite menneske!!

  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett
 3. Hei, Herlige bilder av datteren din. Velkommen til å vinne fuglebur hos meg. God helg fra Siv

  SvarSlett